Gjatë punës së vazhdueshme për monitorimin e medias vihet re se së fundmi është shtuar ndjeshëm mbulimi mediatik dhe raportimi për çështje që lidhen me…

Gjatë pedalimit të gjashtë kundër homofobisë që u zhvillua në Tiranë më 13 Maj, aktivistët shpërndanë një mësazh të fortë drejtuar politikës. Një pankartë e…