LGBTI: Letër Ramës

June 12, 2017 0

Aleanca LGBT dhe Pro LGBT njoftojnë se gjatë dtës së djeshme dhe të sotme, kanë nisur një komunikim zyrtar me Policinë e Shtetit dhe Partinë…