Gjatë pedalimit të gjashtë kundër homofobisë që u zhvillua në Tiranë më 13 Maj, aktivistët shpërndanë një mësazh të fortë drejtuar politikës.
Një pankartë e madhe me mbishkrimin “Koha e Premtimeve Skadoi”, për të kërkuar marrjen e masave konkrete për barazi dhe dinjitet në shoqëri.
“Parada jonë nuk është qejf por një aksion politik. Një aksion politik që këtë vit kërkon t’iu tregojë njerëzve që koha e premtimeve ka skaduar dhe ka filluar koha e rezultateve konkrete”,tha Xheni Karaj, aktiviste për të drejtat e komunitetit LGBTI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *